Снимка: Facebook/Abdi Ibrahim Tригодишно дете е загинало в ръцете на баща

...
Снимка: Facebook/Abdi Ibrahim Tригодишно дете е загинало в ръцете на баща
Коментари Харесай

Неописуема драма! 3-годишно дете загиналo в ръцете на баща си в Крайстчърч

Снимка: Facebook/Abdi Ibrahim 

Tригодишно дете е починало в ръцете на татко си по време на терористичната офанзива в джамията в Крайстчърч. Мюкад Ибрахим е бил на петъчната молитва с татко си и по-големия си брат Абди Ибрахим, когато стрелецът нахлул в джамията Ал-Нур в Крайстчърч и почнал да стреля по хората, оповестява “Дейли мейл ”, представен от “Нова телевизия ”.

``
реклама

Детенцето е пробвало да избяга от стрелеца, а татко му и брат му са съумели да се спасят, тъй като са се престорили на умрели. Семейството на Мюкад се надявало да открие сина си, само че се счита, че детето е една от 49-те жертви на атентата в Крайстчърч. “Ние принадлежим на Господ и би трябвало да се върнем при Него. Ще ни липсваш доста ”, написа братът на Мюкад във Фейсбук. В събота заран другар на фамилията удостовери, че дребната Мюкад е умряла предходната вечер в ръцете на татко си. „ Mюкад Ибрахим е умрял в ръцете на татко си. Почивай в мир, приятелю. Ти беше лъч светлина, който ще ни липсва ”, сподели той.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР